EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις επαφές με τον Τζέρεμι Έβανς

EUROLEAGUE / ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Τζέρεμι Έβανς (31, 2.06) χωρίς να υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία. Αμερικανός δημοσιογράφος έγραψε ότι έχει ήδη υπογράψει στους "ερυθρόλευκους", κάτι που δεν ισχύει.

Ενας από τους πρώτους παίκτες που ξεχώρισε ο Ντέιβιντ Μπλατ για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2019/20, ήταν ο Τζέρεμι Έβανς. Ο 31χρονος (θα γίνει 32 ετών στις 24 Οκτωβρίου) Αμερικανός πάουερ φόργουορντ βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές σε αντίθεση με τις πληροφορίες του Αμερικανού δημοσιογράφου Κιθ Σμιθ που υποστήριξε στο Twitter πως ο πρώην παίκτης της Νταρουσάφακα υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Έβανς (2.06) έγινε draft στο νούμερο 55 από τους Γιούτα Τζαζ το 2010, έπαιξε στο Σολτ Λέικ Σίτι έως το 2015, συνέχισε στους Ντάλας Μάβερικς, τη Χίμκι (2016/17), τους Ατλάντα Χοκς και βρέθηκε πριν από δύο χρόνια στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού που έψαχνε έναν ευέλικτο σέντερ. Δεν είναι πεντάρι, αλλά ελαφρύ τεσσάρι με τρομερά αθλητικά προσόντα και παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Το 2012 κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All-Star Weekend του Ορλάντο, ενώ τη χρονιά που πέρασε είχε 9.7 πόντους (65.1% στο δίποντο, 37.9% στο τρίποντο, 69% στις βολές), 5.9 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ ανά 25:58 συμμετοχής σε 27 αγώνες της EuroLeague 2018/19.

Πρόκειται για έναν ευέλικτο πάουερ φόργουορντ που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές σε ικανοποιητικό βαθμό. Να σκοράρει από μέση και μακρινή απόσταση, να τελειώσει φαντασμαγορικά φάσεις κοντά στο καλάθι, να παίξει άμυνα ψηλά και να μπλοκάρει σουτ. Δεν είναι σταρ, είναι όμως καλός επαγγελματίας, το έδειξε φέτος με την Νταρουσάφακα, είναι φιλόδοξος σε αυτή την ηλικία και ψάχνει μια ευκαιρία για να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός του την προσφέρει και μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ