EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Συνάντηση με την Αδριατική Λίγκα

Ολυμπιακός: Συνάντηση με την Αδριατική Λίγκα

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Νίκος Λεπενιώτης εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθούν την Τετάρτη (10/4) στην Κροατία, όπου θα συναντηθούν με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας.

O γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διευθυντής marketing κι εμπορικής ανάπτυξης των ερυθρολεύκων, Νίκος Λεπενιώτης θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (10/4) στο Ζάγκρεμπ, ώστε να συναντηθούν με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας.

Η συμμετοχή στην Αδριατική Λίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι στο κάδρο του Ολυμπιακού στο πλαίσιο αυτό τα δύο στελέχη της ερυθρόλευκης ΚΑΕ θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Κροατίας, ώστε να συζητήσουν με εκπροσώπους της διοργάνωσης το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα της δεν θα αγωνίζεται σε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές, κάτι που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στoν υποβιβασμό της από την Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω στις θέσεις που έχουν διατυπώσει, τις οποίες έχουν εκφράσει και στον Γιώργο Βασιλειάδη κατά την έκτακτη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει. Επίσης, στο πλαίσιο αυτό έχει υπάρξει ήδη επαφή με την Αδριατική Λίγκα, ενώ στη συνάντηση της Τετάρτης (10/4) θα παιχτεί ακόμα ένα επεισόδιο στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ