EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Συγκλονιστικός Ίθαν Χαπ στην ήττα της Βανόλι Κρεμόνα

Ολυμπιακός: Συγκλονιστικός Ίθαν Χαπ στην ήττα της Βανόλι Κρεμόνα

Ασταμάτητος ο Αμερικανός σέντερ που ανήκει στον Ολυμπιακό, έκανε θραύση αλλά ήταν απελπιστικά μόνος στην εκτός έδρας ήττα της Βανόλι Κρεμόνα από την Πιστόια.

Όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, τον περασμένο Νοέμβριο, για να κλείσει τη σεζόν 2019/20 στην Ιταλία με τη φανέλα της Βανόλι Κρεμόνα, το μόνο που ζητούσε ήταν μια ευκαιρία, χρόνο συμμετοχής και εμπιστοσύνη για να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Ο Ίθαν Χαπ δεν προσαρμόστηκε στην Ελλάδα, στην Ιταλία όμως τα πηγαίνει περίφημα και το βράδυ της Κυριακής έκανε καταπληκτική εμφάνιση στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την Πιστόια (84-71).

Ο Αμερικανός σέντερ σκόραρε 24 πόντους από 8/10 δίποντα και 8/14 βολές, μάζεψε εννέα ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, κέρδισε 12 φάουλ από τους αντιπάλους του, συγκέντρωσε 34 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης σε 30 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνος και δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Βανόλι Κρεμόνα σε μια σημαντική νίκη. Κορυφαίος των νικητών ήταν ένας άλλος σέντερ, ο Αυστραλός Άνγκους Μπραντ που είχε 20 πόντους από 8/9 δίποντα και 4/7 βολές, έξι ριμπάουντ και επτά κερδισμένα φάουλ σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε πως ο Χαπ αναδείχθηκε κορυφαίος σέντερ του ιταλικού πρωταθλήματος τον Νοέμβριο , ενώ ήταν μέλος της καλύτερης πενταδας της λίγκας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ