EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο τουρνουά των 2 εκατ. δολαρίων ο Οκτάβιους Έλις

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη συμμετοχή του Οκτάβιους Έλις στο TBT, το τουρνουά των 2 εκατ. δολαρίων που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε μία εκ των ομάδων. Ο ψηλός του Ολυμπιακού θα είναι συμπαίκτης με τον Ράιον Μπράουν.

Πριν από μερικές ημέρες, το TBT ανακοίνωσε πως για ακόμη ένα καλοκαίρι θα βρίσκεται στις επάλξεις. Παρά την πανδημία του κορονοϊού, οι διοργανωτές του τουρνουά των 2 εκατ. δολαρίων βρήκαν τη φόρμουλα για να βρεθούν όλοι ξανά στο παρκέ, με τις ομάδες να διαμορφώνουν μέρα με τη μέρα την τελική εικόνα του ρόστερ τους.

Μία εξ αυτών, θα περιλαμβάνει τον Οκτάβιους Έλις στη θέση του σέντερ. Ο ψηλός του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την "Playing for Jimmy V" στην οποία θα βρίσκονται επίσης ο Ράιον Μπράουν, που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Παναθηναϊκό, και ο Τάιλερ Στόουν της Μπρίντιζι (το 2015/16 έπαιξε στο Ρέθυμνο).

Θυμίζουμε πως το TBT διεξάγεται το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, κατά βάση τον Ιούλιο, με τη συμμετοχή παικτών από όλο τον κόσμο, που θέλουν να διατηρού τον αγωνιστικό τους ρυθμό, αλλά και να διεκδικήσουν το βραβείο των 2 εκατ. δολαρίων που δίνεται στην ομάδα που κατακτά το τρόπαιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ