EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο "Summer Workout" των Ακαδημιών ο Κόνιαρης

Ολυμπιακός: Στο "Summer Workout" των Ακαδημιών ο Κόνιαρης

Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Αντώνης Κόνιας έδωσε σήμερα (2/7) το παρών στο "Summer Workout" των Ακαδημιών της ΚΑΕ.

Παρουσία του Αντώνη Κόνιαρη συνεχίστηκε σήμερα (2/7) το "Summer Workout" των Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο πλέι μέικερ των "ερυθρόλευκων" συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές του συλλόγου, ενώ συμμετείχε και στο πρόγραμμα δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και βγάζοντας πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Το πρωί της Πέμπτης (02/07) ο Αντώνης Κόνιαρης επισκέφθηκε ως προσκεκλημένος το "Summer Workout" των Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο γκαρντ των "ερυθρολεύκων" απάντησε στις ερωτήσεις των εκκολαπτόμενων μπασκετμπολίστων, τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές, έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πρωί της Πέμπτης (02/07) ο @antoniskoniaris επισκέφθηκε ως προσκεκλημένος το «Summer Workout» των Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού απάντησε στις ερωτήσεις των εκκολαπτόμενων μπασκετμπολίστων, τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές, έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #OlympiacosBCTheAcademy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OlympiacosBC The Academy (@olympiacos_the_academy) στις

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ