EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ο Πολ

Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ο Πολ

Υψηλό πυρετό παρουσίασε ο Μπράντον Πολ, ο οποίος εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού και η παρουσία του στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιλερμπάν είναι αμφίβoλη. Στο όριο για μηδενισμό οι ερυθρόλευκοι, έχουν μείνει με 9 ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Νέα ατυχία στον Ολυμπιακό, με τον Μπράντον Πολ να είναι το νέο "θύμα" στα αγωνιστικά προβλήματα που ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Αμερικανός φόργουορντ παρουσίασε υψηλό πυρετό το μεσημέρι της Τρίτης (18/2) και μάλιστα εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού, εξέλιξη που κάνει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης (20/2) με τη Βιλερμπάν αμφίβολη.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Αμερικανός δεν καταφέρει να δώσει το "παρών" στο ΣΕΦ και δεν αρθεί το ban της EuroLeague που θα φρενάρει τη συμμετοχή των δύο μεταγραφικών αποκτημάτων ( ΜακΚίσικ, Μπάικς), υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να παρουσιαστούν με 9 παίκτες στην αποστολή τους απέναντι στους Γάλλους.

Αυτό το σενάριο μάλιστα, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, χτυπά και νέο "καμπανάκι", ακόμη πιο σοβαρό. Διότι η EuroLegue επιτρέπει να αρχίσει ένα ματς, μόνο αν μια ομάδα έχει δηλώσει 10 παίκτες στο Φύλλο Αγώνα. Και τώρα οι σίγουροι για συμμετοχή την Πέμπτη είναι 9.

Θυμίζουμε ότι ετοιμοπόλεμοι και με δικαίωμα συμμετοχής είναι οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοβ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Ρούμπιτ, Ελις και ο νεαρός της αναπτυξιακής ομάδας, Νικολαϊδης. Υπάρχει και ο Ποκουσέφσκι αν και εφόσον επιστρέψει βέβαια, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί εδώ και τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό Β'. Ούτε έχει δώσει το παρών φέτος σε ματς EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ