EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο ο Ρούμπιτ, δεν παίζει με Βιλερμπάν

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÂÁËÅÍÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον Μπράντον Πολ, κι ο Όγκουστιν Ρούμπιτ ανέβασε υψηλό πυρετό και εισήχθη στο νοσοκομείο. Δεν παίζουν οι δύο ξένοι με τη Βιλερμπάν. Στην αποστολή ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

Μετά τον Μπράντον Μπολ, ήταν η σειρά του Όγκουστιν Ρούμπιτ να ανεβάσει ψηλό πυρετό και εισαχθεί στο νοσοκομείο. Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των ιατρών, όπως κι ο συμπαίκτης του, που δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη NOVA στη διάρκεια της media day της EuroLeague, τόσο ο Όγκουστιν Ρούμπιτ όσο και ο Μπράντον Πολ δεν πρόκειται να αγωνιστούν απέναντι στη Βιλερμπάν (20/2). Αυτό το γεγονός μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο του μηδενισμού για τους ερυθρόλευκους, αφού -όπως έχουμε αναφέρει ήδη από την Τρίτη- βάσει κανονισμού της διοργάνωσης, κάθε ομάδα οφείλει να δηλώνει τουλάχιστον δέκα (10) παίκτες στη σύνθεσή της προκειμένου να ξεκινήσει ένας αγώνας.

Οι υγιείς αυτή την ώρα στον Ολυμπιακό είναι οι εξής εννέα: Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης, Οκτάβιους Έλις, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Αλεξέι Ποκουσέβσκι, ο οποίος βέβαια προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί τους τελευταίους τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό Β'.

Θυμίζουμε πως εκκρεμεί η υπόθεση του ban της EuroLeague (την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου φτάνει στην Ελλάδα ο Τζόρντι Μπερτομέου, με σκοπό να συναντηθεί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για αυτό το θέμα), εξαιτίας του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν ούτε ο Σακίλ ΜακΚίσικ ούτε ο Ντουάιτ Μπάικς.

Εφόσον η EuroLeague, στο "παρά πέντε" του αγώνα με τη γαλλική ομάδα άρει το ban, τότε αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή και θα επιτρέψουν στον Γιώργο Μπαρτζώκα να παρατάξει ομάδα με περισσότερους από δέκα παίκτες. Έστω κι αν ο Ντουάιτ Μπάικς δεν θα έχει παρά μερικές ώρες στην Ελλάδα, αφού -θυμίζουμε ότι- έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το βράδυ της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ