EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο group των παικτών με 3000 πόντους ο Πρίντεζης

Ολυμπιακός: Στο group των παικτών με 3000 πόντους ο Πρίντεζης
EUROKINISSI

O τρίτος παίκτης που πέρασε το φράγμα των 3000 πόντων στη EuroLeague έγινε το βράδυ της Παρασκευής (15/11) ο Γιώργος Πρίντεζης (VIDEO).

Χρειαζόταν δύο πόντους για να γίνει ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague, με τη σύγχρονη μορφή της, που θα ξεπεράσει το φράγμα των 3000 πόντων και τους πέτυχε πολύ νωρίς στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις Κάουνας για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης άφησε πίσω του και τον Φελίπε Ρέγες και τον Παούλιους Γιανκούνας που ακόμη καταπίνουν χιλιόμετρα στο υψηλότερο επίπεδο και συνεχίζει γνωρίζοντας πλέον ότι υπάρχουν μπροστά του δύο παίκτες που δεν μπορεί να πιάσει.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο (4152 πόντοι) και ο Βασίλης Σπανούλης (4054 πόντοι πριν από το ματς με τη Ζάλγκιρις) δεν απειλούνται ούτε από τον Πρίντεζη, ούτε από κάποιον άλλο εν ενεργεία αθλητή, αν και φαίνεται πως αργά ή γρήγορα ο Νάντο Ντε Κολό (7ος με 2833 πόντους) θα αρχίσει να τους πλησιάζει και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή και να τους ξεπεράσει.

Προς το παρόν, μόνο ο Ναβάρο, ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης έχουν περάσει το φράγμα των 3000 πόντων κι αυτό έχει σημασία.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ