EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντουάιτ Μπάικς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΑΙΤ ΜΠΑΙΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΑΙΤ ΜΠΑΙΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Ντουάιτ Μπάικς, ο Αμερικανός γκαρντ που υπέγραψε για ενάμιση χρόνο με τον Ολυμπιακό και δήλωσε ανυπόμνος να πατήσει παρκέ (VIDEO).

Αθηναϊκό έδαφος πάτησε λίγο μετά από τις 20:00 της Τρίτης 18/2 ο Ντουάιτ Μπάικς, που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ενάμιση χρόνο . Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας και από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, αφού προηγουμένως περάσει από τις καθιερωμένες ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις που περνάει κάθε νέο μέλος των ερυθρόλευκων.

" Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της οικογένειας. Ανυπομονω να αρχίσω τη δουλειά. Ο κόουτς θέλει να είμαι ο ηγέτης, να δημιουργήσω για τους συμπαίκτες μου, να παίξω ελεύθερα με όλους αυτούς τους τραυματισμούς που έχει η ομάδα. Έχουμε όμως και αρκετό ταλέντο σαν ομάδα. Πάντα ήταν μια σπουδαία ομάδα, ένας σπουδαίος οργανισμός. Υπάρχουν απαιτήσεις και ελπίζω να μείνω για αρκετό καιρό" ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Μπάικς δεν γνωρίζει αν θα παίξει στο ματς της Πέμπτης (20/2 στις 19:15) με τη Βιλερμπάν, καθώς ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών με τον Ζόρντι Μπερτομέου να ετοιμάζει ταξίδι στην Ελλάδα για να συναντήσει τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ