EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Σαν... θηρίο στο κλουβί ο Σπανούλης

Ολυμπιακός: Σαν... θηρίο στο κλουβί ο Σπανούλης
EUROKINISSI

Οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με την Ζάλγκιρις (29/3, 21:30) είναι ελάχιστες, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης κάνει τα πάντα για να διαψεύσει τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Την προσεχή Παρασκευή (29/3, 21:30) ο Ολυμπιακός δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα με την Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΣΕΦ και λογικά δεν θα έχει τον αρχηγό του. Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι οι πιθανότητες ο Βασίλης Σπανούλης να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της EuroLeague έχουν εξανεμιστεί.

Τις τελευταίες ημέρες ο "Kill Bill" κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος, το ιατρικό τιμ των "ερυθρόλευκων" έχει πέσει όλο πάνω του και ο ίδιος θέλει όσο τίποτε άλλο να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο 36χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο, όταν "γύρισε" τον δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε αμέσως από το παρκέ. Έκτοτε ο Σπανούλης έχασε τους αγώνες με την Μπάγερν και την Γκραν Κανάρια για την EuroLeague και το χθεσινό παιχνίδι (24/3) με τον Πανιώνιο για την Basket League. Με βαση τους γιατρούς θα χάσει και τα άλλα δύο ματς της κανονικής περιόδου, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης για την ομαδα του, ο αρχηγός θα κάνει τα πάντα για να διαψεύσει τις ιατρικές γνωματευσεις. Κάτι άλλωστε που έχει κάνει και πολλες φορες στο παρελθόν.

Σε αντίθεση με τον Σπανούλη, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, μέρος στην σημερινή προπόνηση (25/3) πήρε ξανά ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον έθεσε νοκ άουτ για μία εβδομάδα και τέθηκε αυτομάτως στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για τον αγώνα με την Ζάλγκιρις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ