EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Ρεσιτάλ Μπόγρη στον "αέρα" της NOVA με συνθήματα για Παπανικολάου και Μιλουτίνοβ

Ολυμπιακός: Ρεσιτάλ Μπόγρη στον "αέρα" της NOVA με συνθήματα για Παπανικολάου και Μιλουτίνοβ

Ο Γιώργος Μπόγρης έδωσε το δικό του σόου on camera μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια σε βιντεοκλήση με τον συμπαίκτη του, Νίκολα Μιλουτίνοβ, από το νοσοκομείο. Μάλιστα, αφιέρωσε συνθήματα τόσο στον Σέρβο, όσο και στον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τεράστια νίκη (91-87) κόντρα στην Μπασκόνια στην παράταση κι έμεινε σε τροχιά τετράδας. Οι "ερυθρόλευκοι" πανηγύρισαν έξαλλα τόσο τη νίκη, όσο και το φοβερό τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Μπόγρης είχε τρελά κέφια στη ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση για την εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού (NOVA), δίνοντας ρεσιτάλ on camera. Αρχικά αποθέωσε με σύνθημα τον Κώστα Παπανικολάου, έπλεξε το εγκώμιό του δεδομένης της ταπεινότητάς κι εξήγησε την ικανότητα του στα τρίποντα με το "έχει μάθει δίπλα στον κορυφαίο, Βασίλη Σπανούλη".

Στη συνέχεια κάλεσε σε ζωντανή σύνδεση τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος αναρρώνει στο νοσοκομείο, του αφιέρωσε σύνθημα και δεν σταμάτησε να τον πειράζει. Τον κάλεσε να είναι έτοιμος για το ματς της Πάτρας, με τον Προμηθέα.

"Παίξαμε γι' αυτόν τον τύπο. Νίκο Μιλουτίνοβ, έχω τρελαθεί! Νίκο Μιλουτίνοβ ο, ο, ο", είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Μείνε λίγο (στο νοσοκομείο), χρειάζομαι ρυθμό κι αυτοπεποίθηση και την Κυριακή ξέρεις. Στην Πάτρα θα κάνεις τα δικά σου. Είσαι MVP του μήνα τώρα, ξεκουράσου λίγο. Μας λείπεις τόσο πολύ".

Όσον αφορά στο δικό του μέλλον υποστήριξε: "Θα παίζω μέχρι να μου πέσουν τα δόντια. Έχουμε τρομερή οικογένεια, τρομερό κλίμα. Ήταν μεγάλη νίκη, γιατί ήλθε σε ωραίο τάιμινγκ. Μεγαλύτερη νίκη κι από τον Παναθηναϊκό. Ίσως όταν αποσυρθώ, γίνω δημοσιογράφος".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ