EUROLEAGUE

Oλυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με Χάρισον, στο κόλπο ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον Τσαρλς Τζένκινς, ο Ολυμπικός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Άαρον Χάρισον με στόχο να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του, έπειτα από τις εισηγήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

O 26χρονος γκαρντ (υψ. 1.98) που αγωνιζόταν στη Γαλατάσαραϊ την περασμένη σεζόν, είχε το προβάδισμα και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν πράξη την εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα καθώς οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία, ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες

Η αλήθεια είναι πάντως ότι μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση για να τελειώσει άμεσα το θέμα αφού τις τελευταίες ώρες έχουν μπει στο κόλπο για την αποκτησή του τόσο η ΤΣΣΚΑ όσο και η Ζενίτ. Ενδεχομένως τo αμέσως επόμενο διάστημα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κλείσει ακόμα ένα μεταγραφικό μέτωπο. Ο Αμερικανός είναι εξαιρετικός σκόρερ και το έδειξε στην Τουρκία όπου με τη φανέλα της Γαλατά είχε 15,9 πόντους, (38% τρίπ,, 48% διπ., 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ) στο EuroCup, ενώ στο πρωτάθλημα είχε 13,7 πόντους. Μετά τον Τζένκινς λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επικεντρωθεί στον Χάρισον, ώστε να πραγματοποιήσει ακόμα μία προσθήκη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτός θα είναι ο νέος Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ