EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πρίντεζη

Ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για τον Ολυμπιακό ενόψει της "μάχης" με την Ζάλγκιρις (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης από την Πέμπτη (28/3) ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ από την Πέμπτη (28/3) ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, δεν συμμετείχε στο "χαλάρωμα" της ομάδας του το πρωί της Παρασκευής (29/3) στο ΣΕΦ και λαμβάνει ισχυρή αντιβίωση προκειμένου να είναι στην δωδεκάδα των ερυθρολεύκων στο ματς της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

O "Πριντ" αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις, αλλά δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη ο οργανισμός του, ενώ είναι πιθανό ο πυρετός να ανέβει ακόμα και λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ