EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Βαρύ πρόστιμο για την επίθεση στον Γιαννακόπουλο

Ολυμπιακός: Βαρύ πρόστιμο για την επίθεση στον Γιαννακόπουλο

Τέσσερα πρόστιμα καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην EuroLeague για όσα έγιναν στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague. Τα δύο αφορούν την επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19 είχε πολλά γεγονότα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του, ένα από τα οποία αφορούσε την επίθεση που δέχθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την ώρα που κατευθυνόταν προς την άκρη του πάγκου της ομάδας του.

Τη Δευτέρα (14/1) η EuroLeague ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε πρόστιμο 32.500 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, από τα οποία τα 18.000 αφορούν το επεισόδιο οπαδού με τον Γιαννακόπουλο, τον οποίο δεν κατονομάζει, αλλά φωτογραφίζει.

Αναλυτικά η διοργανώτρια αρχή αναφέρει πως:

" Ο Ολυμπιακός τιμωρείται με πρόστιμο 15.000 ευρώ για την επιθετική συμπεριφορά του κοινού του προς ένα άτομο, με πρόστιμο 2.500 ευρώ για τα καπνογόνα, με πρόστιμο 12.000 ευρώ για την χρήση λέιζερ και με πρόστιμο 3.000 για την προσβλητική συμπεριφορά ομάδας ανθρώπων απέναντι σε ένα άτομο. Οι αποφάσεις πάρθηκαν σύμφωνα με τα άρθρα 29.1e, 29.2e, 29.2f, 29.2f του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ