EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ έβαλαν πλάτη

Ολυμπιακός: Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ έβαλαν πλάτη

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ποντογκόριτσα επιστρέφοντας στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοβ απέναντι στην Μπουντούτσνοστ έκαναν... πάρτι. (VIDEOS).

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός απέναντι στην Μπουντούτσονστ διάβασε καλά το παιχνίδι, πήρε με ευκολία τη νίκη ( 89-76) και οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν δύο από τους πολλούς διακριθέντες της ομάδας τους.

Οι ερυθρόλευκοι ύστερα από πέντε διαδοχικές ήττες στην EuroLeague γνώριζαν πως δεν είχαν περιθώρια για να στραβοπατήσουν στην Ποντγόριτσα και φρόντισαν να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στην Μπουντούτσνοστ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής άνοιξε το ροτέισον της ομάδας του, ουκ ολίγοι εκ των παικτών του τον δικαίωσαν για την επιλογή του και δύο εξ αυτών ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ολυμπιακός: Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ έβαλαν πλάτη

Οι ερυθρόλευκοι πριν από το παιχνίδι γνώριζαν πως η Μπουντούτσνοστ "πονάει" κοντά στο καλάθι, καθώς επέτρεπε στους αντιπάλους της να σουτάρουν με 58,2% μπροστά από την γραμμή των 6,75 μέτρων. Ο Γιασμίν Ρέπεσα μάλιστα την τελευταία στιγμή έχασε και τον Γκόγκα Μπιτάτζε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και ο Μιλουτίνοβ κυριάρχησε στο "ζωγραφιστό" επιστρέφοντας στις πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 24χρονος Σέρβος σέντερ 29:54 συμμετοχής γέμισε την στατιστική του με 15 πόντους, (6/7 δίποντα, 3/7 βολές), 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι 1 κόψιμο, ενώ συγκέντρωσε και 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο δε Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του πάτησε παρκέ για 23:19 και όπως συνέβη και για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, καθώς ολοκλήρωσε το ματς έχοντας στη συγκομιδή του 19 πόντους (7/10 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 20 ranking.

Οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιώργος Πρίντεζης αποτελούν κάτι περισσότερο από δύο βασικά... γρανάζια της μηχανής της ομάδας τους, η οποία απέναντι στην Μπουντούτσνοστ ήταν καλοκουρδισμένη και σκοπός των ερυθρολεύκων είναι να συμβεί το ίδιο και στα πιο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Photo credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ