EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Πιθανότατα τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Ντουάιτ Μπάικς

Detroit Pistons guard Dwight Buycks (20) in the second half of an NBA basketball game Thursday, March 15, 2018, in Denver. The Nuggets won 120-113. (AP Photo/David Zalubowski)
Detroit Pistons guard Dwight Buycks (20) in the second half of an NBA basketball game Thursday, March 15, 2018, in Denver. The Nuggets won 120-113. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ντουάιτ Μπάικς θα βρίσκεται στην Ελλάδα πιθανότατα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται πιθανότατα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο Ντουάιτ Μπάικς, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος πόιντ γκαρντ είναι ο παίκτης που ξεχώρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην περιφέρεια για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον έμπειρο παίκτη να φτάνει άμεσα στη χώρα μας για να πιάσει δουλειά και να ενσωματωθεί στους ερυθρόλευκους.

Ο 30χρονος ύψους 1μ.91 Μπάικς γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μαρκέτ, δεν έγινε draft και φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Tulsa 66ers, Οστάνδη, Γκραβελίν, Ράπτορς, Μπέικερσφιλντ Τζαμ, Βαλένθια, Τιαντζίν, Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, Λέικερς, Φουτζιάν, Πίστονς, Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ, Σεντζέν.

Τόσο αυτός όσο κι ο Σακίλ ΜακΚίσικ (υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες το συμβόλαιό του) βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Πέμπτης (20/2) με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, αφού προς το παρόν η EuroLeague δεν έχει άρει το ban προς τον Ολυμπιακού.

AP Photo/David Zalubowski





TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ