ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Σπανούλης εναντίον Γιασικεβίτσιους

Ολυμπιακός: Σπανούλης εναντίον Γιασικεβίτσιους

Έχει βρει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το.... κουμπί του Βασίλη Σπανούλη ή ο αρχηγός του Ολυμπιακού λύνει τα "ξόρκια" του προπονητή της Ζάλγκιρις; To Sport24.gr σάς απαντά.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague ταξιδεύει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει την Ζάλγκιρις (6/12, 20:00) και ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ένα από τα μεγάλα του "όπλα" για να πάρει τη νίκη επί της ομάδας του Σαρούνας Γιασιβίτσιους. Ο "Kill Bill" και ο "Σάρας" υπήρξαν συμπαίκτες (2007-10) στον Παναθηναϊκό, αλλά από το 2010 και μετά ανταμώνουν μόνο ως αντίπαλοι.

Οι αναμετρήσεις της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό μάλιστα έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στο ντεμπούτο ως χεντ κόουτς είχε καθοδηγήσει την πρωταθλήτρια Λιθουανίας στη νίκη με 75-55 επί των ερυθρολεύκων. Ο "Σάρας" ως προπονητής μετράει έξι νίκες και τέσσερις ήττες στα ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ οι τρεις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας του απέναντι στους ερυθρόλευκους ήταν εκείνες που την είχαν στείλει στο Final Four της περασμένης σεζόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης στα πρώτα ματς απέναντι στην Ζάλγκιρις με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον πάγκο της, τα έβρισκε... μπαστούνια, αλλά στη συνέχεια έλυσε τα "τρικ" του Γιασικεβίτσιους.

Ο V-Span στα δέκα παιχνίδια που έχει συγκρουστεί με τον κόουτς Γιασικεβίτσιους έχει μέσο όρο 13,6 πόντους 1, ριμπάουντ, 5,4 ασίστ, 0,4 κλεψίματα και 4,2 λάθη, ενώ στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την στατιστική καταγραφή της απόδοσής του στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ολυμπιακός: Σπανούλης εναντίον Γιασικεβίτσιους

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ