EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης δεν κάθισε στη συνηθισμένη θέση του στον πάγκο

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όταν ο Βασίλης Σπανούλης αντικαταστάθηκε στο 31' απέναντι στην Μπασκόνια, δεν πήγε εκεί που συνηθίζει να κάθεται στον πάγκο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στο ματς της Πέμπτης ( φλέρταρε μάλιστα με αρνητικό ρεκόρ καριέρας ) κι όταν ο Ντέιβιντ Μπλατ τον τράβηξε στον πάγκο μετά από δυόμιση λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού φάνηκε ότι ενοχλήθηκε.

Δεν είπε κάτι, ούτε δημιούργησε θέμα, αλλά όσοι τον γνωρίζουν και παρατηρούν τις κινήσεις του εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό, γνωρίζουν ότι έχει συγκεκριμένη θέση όταν κάθεται στον πάγκο.

Όταν λοιπόν ο Μπλατ τον αντικατέστησε εννιά λεπτά πριν από το τέλος της τέταρτης περιόδου (τον είχε βάλει στο 29'), ο Σπανούλης δεν πήγε στη συνηθισμένη του θέση δίπλα στους προπονητές και τον γυμναστή, αλλά σε εντελώς διαφορετικό και ασυνήθιστο σημείο, στο βάθος του πάγκου. Λίγο πριν είχε περάσει ακριβώς πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες, δεν έκανε δηλαδή τη συνηθισμένη διαδρομή προς τον πάγκο.

Αυτό είναι κάτι που ελάχιστες φορές έχει κάνει, κυρίως στην περιπτώσεις που είναι ενοχλημένος. Διότι έχει συνήθειες που δεν αλλάζει ποτέ.

Ακόμα κι έτσι βέβαια ήταν αρχηγός και στον πάγκο, χειροκροτούσε τις προσπάθειες των συμπαικτών του και πανηγύρισε έντονα και το τρίποντο του Παπανικολάου και τη νίκη επί της Μπασκόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ