EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Ο Ντουάιτ Μπάικς αρέσει στον Μπαρτζώκα

Detroit Pistons guard Dwight Buycks brings the ball up court during the first half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Wednesday, March 7, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Detroit Pistons guard Dwight Buycks brings the ball up court during the first half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Wednesday, March 7, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP

Τον Ντουάιτ Μπάικς έχουν ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, δύο εβδομάδες πριν εκπνεύσει η διορία των μεταγραφών για τις ομάδες της EuroLeague (VIDEO).

Λίγες μέρες μετά από την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ , ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει και πόιντ γκαρντ που θα καλύψει το κενό που άφησαν στην περιφέρεια με τους τραυματισμούς τους ο Βασίλης Σπανούλης κι ο Τέιλορ Ρότσεστι.

Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του είναι ο Ντουάιτ Μπάικς, ένας Αμερικανός που έχει βρεθεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού χωρίς ωστόσο να προκύψει μεταξύ τους συμφωνία.

Ο 30χρονος ύψους 1μ.91 Μπάικς γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μαρκέτ, δεν έγινε draft και φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Tulsa 66ers, Οστάνδη, Γκραβελίν, Ράπτορς, Μπέικερσφιλντ Τζαμ, Βαλένθια, Τιαντζίν, Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, Λέικερς, Φουτζιάν, Πίστονς, Γκραντ Ράπιντς Ντραιβ, Σεντζέν, είναι δηλαδή ένας γυρολόγος του αθλήματος.

Υπενθυμίζουμε πως το ban της EuroLeague δεν έχει αρθεί, με τη διορία για προσθήκες για τις ομάδες της διοργάνωσης να εκπνέει στις 26 Φεβρουαρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ