EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ περιμένει τον Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ περιμένει τον Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου ανεβάζει "στροφές", αλλά η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (31/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) παραμένει αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα (31/1, 21:00, LIVE Blog από τ ο Sport24.gr), καθώς η προετοιμασία του για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/1).

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μάλιστα είδε τον Κώστα Παπανικολάου να ανεβάζει "στροφές" και να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος της ομάδας τους την Τετάρτη (30/1), αλλά θα περιμένει ως την Πέμπτη (31/1) για να μάθει, αν θα τον έχει στη διάθεσή του στο ματς με τους μπλαουγκράνα.

Ο "Παπ" στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε υπέστη προεπιγονατιδικο αιμάτωμα στο δεξί πόδι και απουσίασε από το παιχνίδι με την Κύμη, αλλά η κατάστασή του τις τελευταίες ημέρες έχει παρουσιάσει βελτίωση. Ο Παπανικολάου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των προηγούμενων ημερών θα έχανε και το ματς με τους Καταλανούς, αλλά όπως τόνισε και ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή το "Το δέκα το κακό" η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και ανήμερα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα θα φανεί, αν θα είναι τελικά διαθέσιμος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ