EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Τζένκινς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσαρλς Τζένκινς είναι παίκτης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο ατζέντης του 31χρονου γκαρντ ανακοίνωσε τον "γάμο" των δύο πλευρών.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τσαρλς Τζένκινς (31, 1μ91), δεδομένου ότι ο ατζέντης του ανακοίνωσε τη συμφωνία. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς... πρόλαβε τους ερυθρόλευκους στο κομμάτι της επισημοποίησης του "γάμου" και ενημέρωσε τον κόσμο πως ο πελάτης του αφήνει το Βελιγράδι για να κατηφορίσει στην Αθήνα και να ξαναπαίξει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα (είχε προηγηθεί η κοινή τους παρουσία στη Χίμκι).

Ολυμπιακός: Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Τζένκινς

Μία μέρα μετά τα σερβικά δημοσιεύματα που θεωρούσαν "τελειωμένη" τη μεταγραφή του 31χρονου γκαρντ στον Ολυμπιακό, ήρθε η επιβεβαίωση από τα χείλη του ατζέντη του. Ο Τσαρλς Τζένκινς είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και τη δυνατότητα να "βγει" από αυτό. Κάτι που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες ( το κασέ του στον σερβικό σύλλογο έφτανε τις 300.000 δολάρια).

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Τσαρλς Τζένκινς έχει αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα (δύο θητειες), Αρμάνι Μιλάνο και Χίμκι, μετρώντας 6.7 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ