EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Μπλουζάκια με το όνομα του Αντώνη Νταή στο ΣΕΦ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με μια πολύ όμορφη κίνηση, οι παίκτες του Ολυμπιακού τίμησαν τον Αντώνη Νταή πριν από το τζάμπολ του ματς με τη Μπασκόνια για την 22η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20 (PHOTO).

Τη μνήμη του Αντώνη Νταή, που έφυγε πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 56 ετών , τιμούν στο αποψινό ματς με τη Μπασκόνια για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 οι παράγοντες και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι αθλητές του Γιώργου Μπαρτζώκα φόρεσαν στην προθέρμανση μπλουζάκια που έφεραν το όνομα του επί σειρά δεκαετιών εργαζομένου στην ΚΑΕ, ενώ άφησαν και μια ανθοδέσμη στη θέση που συνήθιζε να κάθεται, ακριβώς δίπλα από τον πάγκο των ερυθρόλευκων. Οι στιγμές ήταν έντονες για όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που δούλευαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, με την κάμερα να "πιάνει" τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη, να κλαίει.

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, προβλήθηκε μάλιστα video για τον Αντώνη Νταή, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Ακολούθησε ακόμη ενός λεπτού σιγή, αυτή τη φορά για Κόμπι Μπράιαντ και Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην EuroLeague.

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ