EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Ο Παπανικολάου μνημόνευσε με υπερηφάνεια τον Σπανούλη

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη μετά το τρομερό τρίποντο που πέτυχε κόντρα στην Μπασκόνια ενώ έστειλε και μήνυμα στον μεγάλο απόντα της βραδιάς, Νίκολα Μιλουτίνοβ.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Είναι ομαδική η προσπάθεια. Έχω δει τον Μπίλι να το κάνει αυτό πολλές φορές. Είμαι περήφανος που μπήκα στα παπούτσια του για μια μέρα και τα κατάφερα.

Ήταν μία ομαδική προσπάθεια", τόνισε αρχικά ο Παπανικολάου ενώ για τον Μιλουτίνοφ που απουσίασε λόγω ασθένειας έστειλε το εξής μήνυμα: "Νίκο, γύρνα σύντομα, σε χρειαζόμαστε. Περαστικά, αδελφέ!"

Κατόπιν, ο φόργουορντ των Πειραιωτών δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου στα αποδυτήρια: "Ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά. Ημασταν πίσω σε όλη τη διάρκεια, κάτι που είναι πολύ ψυχοφθόρο, αλλά η θέληση όλων των παιδιών και η άρνηση για μια ήττα έφερε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους.

Δεν σκέφτεσαι, έχεις την αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να το βάλεις. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα έχει διαφορετικό πρωταγωνιστή. Για αυτό δίνω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Ηταν ομαδική δουλειά αυτή η νίκη. Η Μπασκόνια είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Είχε κι αυτή πολλές απουσίες όπως κι εμείς. Πάλεψε, αλλά και εμείς βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε.

Η άμυνα ήταν πολύ χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο, σε πολλά τακτικά επίπεδα. Δεν είχαμε αιφνιδιασμό, καθαρό μυαλό και είχαμε εγκλωβιστεί, χωρίς να έχουμε ηρεμήσει. Συγχαρητήρια σε όσους ήρθαν στο γήπεδο, μας έδωσαν ενέργεια όταν ήμασταν πίσω και μας βοήθησαν".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ