EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Μια ντουζίνα ατομικά ρεκόρ στο ΣΕΦ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκλονιστική βραδιά στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τη Μπασκόνια με τρομερή ανατροπή σε ένα ματς γεμάτο από ενδιαφέρουσες και ιστορικές επιδόσεις. 12 ατομικά ρεκόρ έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο.

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός λύγισε τη Μπασκόνια για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19, τον έχετε διαβάσει εδώ . Την κριτική των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ, μπορείτε να την διαβάσετε εδώ . Σε αυτό το κείμενο, θα δείτε τις κορυφαίες επιδόσεις της αναμέτρησης, με τους Κώστα Παπανικολάου, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιώργο Μπόγρη, Ζακ ΛεΝτέι να γράφουν ατομικά ρεκόρ απέναντι στους Βάσκους του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος: Έκανε ρεκόρ καριέρας σε ασίστ (6), μπλοκ (1, το μοναδικό φετινό του!) και χρόνο συμμετοχής (39:22) στη "νεαρή" πάντως καριέρα του στη διοργάνωση.

Γιώργος Πρίντεζης: Έκανε ρεκόρ καριέρας σε ασίστ (5), εκτελεσμένα σουτ (23, δεν είχε πάρει ποτέ περισσότερα από 18) και χρόνο συμμετοχής (38:04) στη 271η συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Κώστας Παπανικολάου: Έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα (22 πόντοι) ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του σε εύστοχα τρίποντα (6) στην 192η συμμετοχή του στη EuroLeague.

Γιώργος Μπόγρης: Έκανε ρεκόρ καριέρας σε χρόνο συμμετοχής (15:09) στην 33η συμμετοχή του στη EuroLeague.

Ζακ ΛεΝτέι: Έκανε ρεκόρ καριέρας σε χρόνο συμμετοχής (29:51), εύστοχα σουτ (10), εκτελεσμένα σουτ (13) και επιθετικά ριμπάουντ (6) στην 17η συμμετοχή του στην Λίγκα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ