EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ: Αυτοί που τους ενώνουν

Ολυμπιακός  - Μπάμπεργκ: Αυτοί που τους ενώνουν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Γερμανία την Μπάμπεργκ (21:00) και η αναμέτρηση ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν.

Οι Πειραιώτες στη 12η "στροφή" της EuroLeague θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια Γερμανίας στην αφιλόξενη για αυτούς, Βαμβέργη και το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιάνις Στρέλνιεκς και Ντάνιελ Χάκετ, οι οποίοι έχουν διαβεί στα χνάρια που πρώτος χάραξε ο Κάιλ Χάινς.

Οι "ερυθρόλευκοι" στην προσπάθειά τους να ανέβουν στο 10-2 και να παραμείνουν σίγουρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague θα έχουν την υποστήριξη των Μπράιαν Ρόμπερτς και Γιάνις Στρέλνιεκς, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τα κατατόπια της "Brose Arena".

Ο Λετονός γκαρντ πέρασε μια τριετία στην Βαμβέργη (2014-17) και με τα χρώματα της Μπάμπεργκ πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (2015-17), ενός Κυπέλλου (2017) κι ενός Super Cup Γερμανίας (2015). Ο δε Μπράιαν Ρόμπερτς από την πλευρά του αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Μπάμπεργκ (2009-12), με την οποία πανηγύρισε ισάριθμα νταμπλ κι εν συνεχεία άρχισε την περιήγησή του στο ΝΒΑ. Οι δύο νυν γκαρντ των Πειραιωτών μάλιστα έχουν συμβάλλει σημαντικά, ώστε η Μπάμπεργκ να προηγείται με 3-0 στις αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό στην Γερμανία, ενώ το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι δεν παρέλειψε να καλωσορίσει τον Μπράιαν Ρόμπερτς και τον Γιάνις Στρέλνιεκς στο... σπίτι της.

Ολυμπιακός  - Μπάμπεργκ: Αυτοί που τους ενώνουν
EUROKINISSI

Η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague, όμως, έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και για τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος έπειτα από δύο σεζόν στον Πειραιά μετακόμισε το καλοκαίρι στην Βαμβέργη. Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγαπήθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού, στάθηκε στην ξεχωριστή σημασία που παρουσιάζει για τον ίδιο η αναμέτρηση της νυν με την τέως ομάδα του.

Ολυμπιακός  - Μπάμπεργκ: Αυτοί που τους ενώνουν
EUROKINISSI

Οι Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιάνις Στρέλνιεκς και Ντάνιελ Χάκετ, όμως, δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες που ενώνουν τον Ολυμπιακό με την Μπάμπεργκ, καθώς το δρομολόγιο Βαμβέργη - Πειραιάς έχει κάνει πρώτος από όλους ο Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός μετά την θητεία του στην Ιταλία με την Βερόλι Κρεμόνα (2008-10) μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάνμπεργκ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού (2011-13), με τον οποίο ανέβηκε δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ