EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Μέσα οι Πολ - Ρούμπιτ και τρεις μικροί για το ματς με τη Μακάμπι

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με 14 παίκτες θα ταξιδέψει απόψε (25/2) στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, για τον αγώνα της Πέμπτης (27/2) με τη Μακάμπι. Κανονικά οι Πολ - Ρούμπιτ, μαζί και οι Νικολαΐδης - Ποκουσέβσκι - Χρηστίδης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague με τη Μακάμπι (27/2 στις 21:05) στο Γιαντ Ελιάου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Μπράντον Πολ να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, τον Όγκουστιν Ρούμπιτ να επιστρέφει μετά από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον Τέιλορ Ρότσεστι να συμμετέχει κι αυτός χωρίς πρόβλημα, με αποτέλεσμα να παίρνει μαζί του 14 παίκτες για την αναμέτρηση στο Τελ Αβίβ.

Στην αποστολή θα βρίσκονται τόσο οι Ντουάιτ Μπάικς - Σακίλ ΜακΚίσικ που έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που έγινε άρση του ban μεταγραφών από τη EuroLeague , αλλά και οι νεαροί Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Αλεξέι Ποκουσέβσκι και Βασίλης Χρηστίδης που θεωρούνται μέλη της αναπτυξιακής ομάδας αλλά έχουν (οι δυο πρώτοι) ήδη πάρει τις ευκαιρίες τους σε αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Εκτός αποστολής θα είναι φυσικά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ