EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία για Φενέρμπαχτσε

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπακός ξεκίνησε με αρκετές απουσίες την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αφού οι Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Σπανούλης, Κόνιαρης και Πολ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη (2/1) στο ΣΕΦ έχει χαρακτήρα τελικού για τους Πειραιώτες στη μάχη για την οκτάδα της EuroLeague. Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα προέρχεται από δυο σερί ήττες σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη και θέλει όσο τίποτα τη νίκη απέναντι στους Τούρκους που δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό φεγγάρι.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία ελπίζουν να επιλύσουν μέχρι το τζάμπολ. Κανείς δεν περισσεύει και ο Λιθουανός προπονητής θέλει να έχει άπαντες στην διάθεσή του σε αυτόν τον πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αριστερά κι έκανε θεραπεία. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο κι έκανε θεραπεία και ο Αντώνης Κόνιαρης έχει φλεγμονή στο κάτω χείλος και νοσηλεύεται από το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο υπό ενδοφλέβια αντιβίωση.

Τέλος, ο Μπράντον Πολ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, καθώς γύρισε το δεξί του πόδι, αλλα δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ