EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Μακάμπι: Μέσα Ρότσεστι - Ριντ, αμφίβολος ακόμη ο Μιλουτίνοβ

Ολυμπιακός - Μακάμπι: Μέσα Ρότσεστι - Ριντ, αμφίβολος ακόμη ο Μιλουτίνοβ
EUROKINISSI

Παπανικολάου και Χαπ θα μείνουν απόψε εκτός αγώνα, Ρότσεστι και Ριντ θα βρίσκονται στη δωδεκάδα, όπως και οι Κουζμίνσκας - Ρούμπιτ. Μοναδικός αμφίβολος για τον Ολυμπιακό, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της έως τώρα σεζόν είναι η αποψινή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30) για τον Ολυμπιακό , για πολλούς λόγους και όχι μόνο εξαιτίας της επιστροφής του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα θα έχει στη δωδεκάδα τους δύο νέους, τον Τέιλορ Ρότσεστι και τον Γουίλι Ριντ που χθες γνώρισαν τους νέους τους συμπαίκτες και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα , ενώ από τους τρεις που ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα οι δύο φαίνεται ότι θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στους Ισραηλινούς. Αυτοί είναι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας κι ο Όγκουστιν Ρούμπιτ που αισθάνονται καλύτερα από τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, για τον οποίο απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες όταν θα φανεί η κατάσταση του εξασθενημένου από την ίωση και καταπονημένου από τα αρκετά λεπτά στη χρονιά οργανισμού του.

Εκτός δωδεκάδας θα βρίσκονται σίγουρα ο Κώστας Παπανικολάου κι ο Ίθαν Χαπ, ενώ για τους Σάσα Βεζένκοβ - Αντώνη Κόνιαρη αποφάσεις θα παρθούν επίσης τις επόμενες ώρες ανάλογα με την κατάσταση του Μιλουτίνοβ και τις ανάγκες του Κεμζούρα γι' αυτή την αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ