EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Λύθηκε το πρόβλημα του ΜακΚίσικ με την Μπεσίκτας

Ολυμπιακός: Λύθηκε το πρόβλημα του ΜακΚίσικ με την Μπεσίκτας
FIBA

Η Μπεσίκτας εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως προέκυψε συμβιβασμός με τον Σακίλ ΜακΚίσικ κι ο παίκτης είναι σε θέση να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η περιπέτεια του Σακίλ ΜακΚίσικ με την Μπεσίκτας ολοκληρώθηκε. Επίσημα. Οι "μαύροι αετοί" εξέδωσαν ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου, ενημερώνοντας πως ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη για να προκύψει το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

" Χωρίσαμε τους δρόμους μας, μέσω συμφωνίας κάτω από τις συνθήκες που αιτούνταν ο σύλλογος" αναφέρεται χαρακτηριστικά από τη διοίκηση της Μπεσίκτας, η οποία επισημαίνει εν συνεχεία πως " του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Θυμίζουμε ότι μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό, η Μπεσίκτας είχε καταστήσει σαφές πως ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε -ακόμη- σε ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον τουρκικό σύλλογο. Στην ουσία του πράγματος, η διαμάχη ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και αυτή της ομάδας αφορούσε στο κατά πόσο ήταν ελεύθερος να υπογράψει σε άλλο σύλλογο, δεδομένου ότι είχε μεν κάνει καταγγελία στη FIBA για τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του, από την άλλη όμως οι "μαύροι αετοί" εξηγούσαν ότι είχε εξοφληθεί το ποσό.

Αυτό που μένει πλέον για να αγωνιστεί σε μία βδομάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν είναι να αρθεί το ban της EuroLeague προς τους ερυθρόλευκους, μία ιστορία για την οποία έχει αναφερθεί εκτενώς στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ο ίδιος ο παίκτης λίγο μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου" από την Μπεσίκτας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: " Χωρίς τους συμπαίκτες, τους προπονητές και κυρίως τους φιλάθλους της Μπεσίκτας, δεν θα ήμουν σε θέση να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη σεζόν, κι όλες τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε παρέα. Ήταν μια επαγγελματική απόφαση και ξέρω ότι την σεβάστηκε η Μπεσίκτας".

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ