Ολυμπιακός: Ξεκινάει η δουλειά στο Μέτσοβο

Για το Μέτσοβο ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου η αποστολή του Ολυμπιακού, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Απών ο Κώστας Παπανικολάου, αλλά κι ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι που έλαβε ειδική άδεια.

Με δεκαπέντε (15) παίκτες αναχώρησε για το Μέτσοβο το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν για την κωμόπολη των Ιωαννίνων, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τις επόμενες δέκα ημέρες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε μαζί του όμως τον Κώστα Παπανικολάου και τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι. Ο πρώτος (ξεπέρασε τον κορονοϊό), ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν το πότε θα μπει στο πρόγραμμα των συμπαικτών του, ενώ ο δεύτερος έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στο τέλος του μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί εν όψει της συμμετοχής του στο NBA Draft του Οκτωβρίου.

Εξάλλου, κατά την παραμονή τους στο Μέτσοβο, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Προμηθέα Πάτρα στις 31 Αυγούστου και στις 2 Σεπτεμβρίου.

Πέραν αυτού, από σήμερα (Δευτέρα 24 Αυγούστου) η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει στις προπονήσεις. Μετά από ολιγοήμερη διακοπή λόγω θετικού κρούσματος μέλους του επιτελείου, άπαντες υποβλήθηκαν εκ νέου σε διαγνωστικά τεστ (όλα αρνητικά) και επιστρέφουν στο παρκέ.

 

 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.