EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Κουζμίνσκας σε πρώτο πλάνο

Ολυμπιακός: Κουζμίνσκας σε πρώτο πλάνο
EUROKINISSI

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για την θέση του πάουερ φόργουορντ, σε μία προσπάθεια να προσθέσει αθλητικότητα στην γραμμή ψηλών του Ολύμπιακού.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι το πρώτο όνομα στην λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ για την θέση του πάουερ φόργουορντ. Με την απόκτηση του Ίθαν Χαπ να έχει ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον για έναν αθλητικό φόργουορντ για να προσθέσει αθλητικότητα στην γραμμή των ψηλών του, με τον Λιθουανο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο Κουζμίνσκας συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Μπλατ από τον παίκτη που θα ταιριάζει στην φιλοσοφία του: Είναι αθλητικός, με καλό σουτ και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, κάτι που θα δίνει την απαραίτητη ταχύτητα και ευελιξία στα σχήματα που έχει στο μυαλό του.

Την σεζόν 2018/19 ο Κουζμίνσκας αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας 8.5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 46.9% στο τρίποντο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρη, Μπράντον Πολ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Ογκουστίν Ρούμπιτ και Ίθαν Χαπ, καθώς και την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματα του Κουζμίνσκας από την σεζόν 2018/19:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ