ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Κλείνει την πρώτη "διαβολοβδομάδα" κόντρα στην Αρμάνι

Ολυμπιακός: Κλείνει την πρώτη "διαβολοβδομάδα" κόντρα στην Αρμάνι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να κάνει το 3/3 στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (19/10) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στην φετινή EuroLeague , υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, στο κλείσιμο της πρώτης... διαβολοβδομάδας της σεζόν.

Έπειτα από δύο μεγάλες νίκες μακριά από το ΣΕΦ (κόντρα στη Χίμκι και - πριν δύο ημέρες - τη Μπασκόνια ) οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν το (ευρωπαϊκό) εντός έδρας ποδαρικό τους με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην παρέα του Μάικ Τζέιμς. Η Αρμάνι έρχεται με ρεκόρ 0-2, ωστόσο είναι μία ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, πράγμα που την κάνει πραγματικά επικίνδυνη. Ο Ντέιβιντ Μπλατ άλλωστε έχει "προειδοποιήσει" τους παίκτες του για την επικίνδυνη αποστολή που έχουν μπροστά τους. Είναι χαρακτηριστικά άλλωστε όσα είπε o 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπασκόνια στα αποδυτήρια της Fernando Buesa Arena .

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό στον αγώνα με τη Μπασκόνια και θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες, και τον - απόντα από το ξεκίνημα της σεζόν - Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας από τον περσινό τραυματισμό του στο γόνατο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει αρχικά ο αγώνας ανάμεσα στην Ζάλγκιρις και την Φενέρμπαχτσε (20:45) στην πρώτη συνάντηση των δύο αντιπάλων μετά το... συναπάντημά τους στον ημιτελικό του προηγούμενου Final Four, όπου οι Τούρκοι είχαν αναδειχθεί νικητές. Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα της βραδιάς, η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ψάξει την πρώτη της φετινή νίκη στην διοργάνωση κόντρα στην Αναντολού Εφές (20:00), ενώ στον αγώνα που θα κλείσει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής η Ρεάλ υποδέχεται την Μπασκόνια (22:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

20:00 Χίμκι - Αναντολού Εφές

20:45 Ζάλγκιρις - Φενέρμπαχτσε

21:00 Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο

22:00 Ρεάλ - Μπασκόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ