EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Καθολική αποθέωση για τον Μπαρτζώκα

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα ζεστό χειροκρότημα υποδέχθηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού τον Γιώργο Μπαρτζώκα που επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (14/1) στο ΣΕΦ μετά από πεντέμιση χρόνια.

Την Κυριακή (12/1) έκανε την πρώτη του προπόνηση, το βράδυ της Τρίτης (14/1) γύρισε με κάθε επισημότητα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τη σκυτάλη από τον Κεστούτις Κεμζούρα, που με τη σειρά του είχε διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μπλατ και ξεκίνησε με καθολική αποθέωση από το κοινό τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό καθώς το χειροκρότημα που δέχθηκε λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 με την Άλμπα Βερολίνου ήταν πραγματικά ζεστό.

Ο Μπαρτζώκας χαιρέτησε και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο του, έναν πάγκο στον οποίο έμεινε από το 2012 έως το 2014, έναν πάγκο που ελπίζει ότι σε αυτή τη θητεία θα είναι λιγότερο ηλεκτρικός και περισσότερο φιλικός για εκείνον. Άλλωστε όπως εκείνος δήλωσε, η απόφασή του να αναλάβει για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό ήταν μια απόφαση καθαρά επαγγελματική και όχι συναισθηματική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ