EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Η βραδιά που ο Σπανούλης ξεπέρασε τον Ναβάρο

Ολυμπιακός: Η βραδιά που ο Σπανούλης ξεπέρασε τον Ναβάρο

Δείτε πώς ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague, για να γίνει το Νο1 στην ιστορία της διοργάνωσης (VIDEO).

Στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο θα μείνει στην ιστορία, όχι γιατί ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα της ιταλικής ομάδας, αλλά επειδή σε αυτό ο Βασίλης Σπανούλης ανέβηκε στην κορυφή της all-time list της EuroLeague στο σύστημα αξιολόγησης. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων άφησε στο Νο2 της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και, όπως είναι λογικό, έχει μπροστά του αρκετά παιχνίδια ακόμη για να μεγαλώσει την απόσταση που τους χωρίζει.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά (για τον ίδιο) μάλιστα, στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, θα μπορέσει να καταλάβει ακόμη μία κορυφή: αυτή των σκόρερ. Στην παρούσα φάση είναι 52 πόντους μακριά από την πρώτη θέση -εκεί όπου προς το παρόν βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 4.152 πόντους.

Θυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό απολαμβάνει την πρωτιά στην κατηγορία των ασίστ (έχει 1.457), με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι δεύτερος (με 1.255) και τον Τομά Ερτέλ (με 1.173) να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ