ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Μπλατ για τον ξένο παίκτη

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την απόκτηση ενός ακόμα γκαρντ από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμα έναν γκαρντ για να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή και ο Ντέιβιντ Μπλατ στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Μπουντούτσνοστ (30/11, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν ακόμα έναν γκαρντ και το όνομα του Μπράντον Πολ, όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr , έχει ξεχωρίσει. Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague , ρωτήθηκε για την αναζήτηση της ομάδας του και παρότι εμφανίστηκε διπλωματικός, δεν δίστασε να πάρει θέση.

"Θα πω ό,τι έχω πει πριν. Κοιτάμε συνεχώς την αγορά και βλέπουμε τι ευκαιρίες υπάρχουν. Δεν διαφέρουμε από τις άλλες ομάδες. Είμαστε μία επαγγελματική ομάδα και βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με τις άλλες ομάδες, γιατί κατά την διάρκεια της σεζόν προκύπτουν τραυματισμοί", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, όταν ρωτήθηκε για την αναζήτηση γκαρντ που έχει ξεκινήσει η ομάδα του.

Νωρίτερα ο έμπειρος κόουτς είχε πει πως "η Μπουντούτσνοστ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παίζει πολύ καλά. Επίσης, είχαμε κάποιες καλές εβδομάδες και νιώθουμε πως το επίπεδό μας ανεβαίνει. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι και θα είναι ωραίο για να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι. Θέλουμε να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν στα τελευταία παιχνίδια".

Όσον αφορά το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης, τόνισε: " Τα πηγαίνουν πολύ καλά στα σουτ τριών πόντων. Αυτός θα είναι ένας παράγοντα, αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε στο τέμπο που θέλουμε, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, όσοι παίξουν να αγωνιστούν δυνατά και να πάρουμε τη νίκη".

Τέλος, αφού α πάντησε σε όσους υποστηρίζουν πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο παραπέμποντας και στον Δημήτρη Ιτούδη, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Αγραβάνη: "Είναι στην αρχή της διαδικασίας για να ενταχθεί στην ομάδα. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Έκανε ένα καλό πρώτο βήμα. Το σημαντικό είναι να επιτρέψουμε να έχει τον χρόνο για να ακολουθήσει την σωστή διαδικασία για να αποθεραπευτεί. Πρέπει να είναι λίγο προσεχτικός και να συνεχίσει να δουλεύει καλά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ