EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Γύρισε στην Ελλάδα ο Γουίλιαμς-Γκος, ατομικό ο Τσέρι

Ολυμπιακός: Γύρισε στην Ελλάδα ο Γουίλιαμς-Γκος, ατομικό ο Τσέρι
EUROKINISSI

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος γύρισε από τις ΗΠΑ, ο Γουίλ Τσέρι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ο Ντέιβιντ Μπλατ θα τους έχει και τους δύο μαζί του στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Το διήμερο ρεπό ολοκληρώθηκε και οι παίκτες του Ολυμπιακού γύρισαν στο ΣΕΦ για να ξεκινήσει η προετοιμασία του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα (16:45) με την ΑΕΚ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του είχαν όλους τους αθλητές τους διαθέσιμους, εκτός φυσικά από τους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη - Γιάνις Στρέλνιεκς και τους Γουέμπερ - Τουπάν που αποχαιρέτησαν την ομάδα και την Ελλάδα.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στις οποίες ταξίδεψε για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, ενώ ο Γουίλ Τσέρι υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόβλημα. Αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, ο Αμερικανός γκαρντ θα γυμναστεί αύριο κανονικά, θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και θα κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ