EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Έχουν μείνει 2.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3/3, 21:00) συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό να ενημερώνει πως έχουν μείνει 2.000 εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (27/2, 21:05) στη Menora Mivtachim Arena από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κι εν συνεχεία στρέφει την προσοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ (3/3, 21:00). Όπως ενημέρωσαν οι ερυθρόλευκοι, για τη μονομαχία με το τριφύλλι, έχουν μείνει 2.000 εισιτήρια, με την προπώληση να συνεχίζεται κανονικά.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως τις τελευταίες ώρες, υπάρχουν συνεχείς επαφές ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφορικά με την αθλητική δραστηριότητα στη χώρα τις επόμενες ημέρες, με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζητούν το ενδεχόμενο αναβολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα ή τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που βέβαια επηρεάζει επίσης τη μονομαχία των αιωνίων για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ