EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Έως και 6 μήνες έξω ο Σπανούλης, τη Δευτέρα το χειρουργείο

Ολυμπιακός: Έως και 6 μήνες έξω ο Σπανούλης, τη Δευτέρα το χειρουργείο

Τη Δευτέρα (1/4) θα μπει στο χειρουργείο ο Βασίλης Σπανούλης, για να αντιμετωπίσει με επέμβαση τον σοβαρό τραυματισμό στον περονιαίο τένοντα που θα τον αφήσει έως και έξι μήνες εκτός δράσης.

Πολύ σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στον περινιαίο τένοντα , τόσο σοβαρός που θα τον αναγκάσει να μπει τη Δευτέρα (1/4) στο χειρουργείο για να τον αντιμετωπίσει με επέμβαση. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Sport24 Radio 103,3 , Παντελή Διαμαντόπουλο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μείνει έως και έξι μήνες εκτός δράσης, γεγονός που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν 2019/20.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελής Διαμαντόπουλος:

" Να δώσω λίγο μια συνέχεια. Λίγη περισσότερη έκταση για να βοηθηθεί και ο κόσμος. Σύμφωνα με τα δεδομένα, έτσι όπως είναι σχηματισμένα και μετά από την τελευταία συζήτηση που θα γίνει αύριο, ο Σπανούλης θα κάνει την επέμβαση τη Δευτέρα. Ο περινιαίος τένοντας είναι χάλια. Υπολογίζεται η επιστροφή του μετά από περίπου ένα εξάμηνο. Είναι σοβαρός ο τραυματισμός, δεν είναι αστείος. Επειδή είναι ο Σπανούλης, επειδή έχει θέληση που δεν έχουν δέκα μαζί... Για τον συγκεκριμένο τραυματισμό, το διάστημα είναι μισός χρόνος.

Μπαίνει τώρα μια γενική συζήτηση για τον Βασίλη που θα είναι ελεύθερος έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι πλέον, τολμώ να πω ότι μετά από αυτό που του συνέβη ο Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσει. Δεν υπάρχει Ολυμπιακός που να το συζητάει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι ο Σπανούλης θα συνεχίσει στην ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ