ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Επίσημη καταγγελία κατά Παναθηναϊκού και Γιαννακόπουλου

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στον αθλητικό εισαγγελέα την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στον αθλητικό εισαγγελέα την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague για την τοποθέτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για χρηματισμό διαιτητών πριν από το μεταξύ τους ματς.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague για την τοποθέτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για χρηματισμό διαιτητών πριν από το μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας για την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6 αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό".

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στους ισχυρισμούς από το "στρατόπεδο" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή όσα σημείωσαν οι Πέρεθ, Ζαμοΐσκι και Πατέρνικο στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μεταξύ άλλων, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ είχε τονίσει πως θα προσφύγει στα δικαστήρια, ενώ ενημέρωσε πως "θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση", ενώ παράλληλα θα ζητήσει και την " άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο".

Για την ιστορία, λίγα λεπτά μετά την υπογραφή και το κλείσιμο του φύλλου αγώνα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός , οι παράγοντες της πράσινης ΚΑΕ όχι μόνο διέψευσαν ότι κατηγόρησαν τους διαιτητές για στοιχηματισμό, αλλά υποστήριξαν ανοιχτά πως οι ομόλογοί τους στην ομάδα του Πειραιά είχαν τάξει χρήματα στους Πατέρνικο, Ζαμοΐσκι.

Τέλος, να τονιστεί ότι η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague πήρε θέση για το θέμα μέσω επιστολής της, αντικρούοντας τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως αν χρειαστεί, θα κινηθεί νομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ