EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Επίσημη η διετής συμφωνία με τον Άαρον Χάρισον

Ολυμπιακός: Επίσημη η διετής συμφωνία με τον Άαρον Χάρισον

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Χάρισον (25, 1μ98), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Πέμπτη ανακοίνωση μέσα σε λίγες μέρες από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις ανακοινώσεις παικτών μέσα στον Ιούλιο, με τον Άαρον Χάρισον (25, 1μ98) να παίρνει την σκυτάλη από τον Τσαρλς Τζένκινς. Οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Γαλατάσαραϊ, στην οποία έκανε σπουδαία διετία. Πλέον, για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποτελώντας ένα από τα βασικά όπλα στη φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Άαρον Χάρισον. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας" αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

Ο 26χρονος γκαρντ πέρασε τα τρία πρώτα χρόνια της καριέρας του στις ΗΠΑ, ανάμεσα σε ΝΒΑ και G-League, πριν μετακομίσει -την τελευταία διετία- στην Κωνσταντινούπολη. Υπό τις οδηγίες του Ερτουγκρούλ Ερντογάν είχε 15.9 πόντους (85.9% βολές, 47.5% δίποντα, 37.9% τρίποντα), 2.9 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στο EuroCup τη σεζόν που πέρασε.

Θυμίζουμε ότι έως τώρα, μέσα σε οκτώ ημέρες, ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει επίσης την απόκτηση των Χασάν Μάρτιν, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τσαρλς Τζένκινς.



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ