EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Εκλεκτοί καλεσμένοι στην προπόνηση

Ολυμπιακός: Εκλεκτοί καλεσμένοι στην προπόνηση

Καλεσμένοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι εκπαιδευόμενοι του "Πλόες" Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με.) έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην προπόνηση των ερυθρόλευκων.

Ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, ο Ολυμπιακός έζησε μια πολύ ιδιαίτερη προπόνηση στο δρόμο για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής (6/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου) και την πολυετή συνεργασία της σε θέματα κοινωνικοποίησης και καταπολέμησης του κοινωνικού ρατσισμού των ΑΜΕΑ, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ προσκάλεσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τους εκπαιδευόμενους του "Πλόες" Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με.).

Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές της ομάδας, ενώ οι δύο αρχηγοί της, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσαν και συνέντευξη στην ομάδα Δημοσιογραφίας του Φορέα που αποτελείται από ενήλικους με Διαταραχή στο Αυτιστικό Φάσμα (Δ.Α.Φ.). Ήταν σίγουρα μια όμορφη εμπειρία γι' αυτά τα παιδιά, αλλά και για τους μπασκετμπολίστες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ανταποδίδουν με κάθε ευκαιρία την αγάπη που δέχονται από τον κόσμο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ