EUROLEAGUE

Oλυμπιακός: Δικός του και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Oλυμπιακός: Δικός του και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (1.96 μέτρα, 26 χρονών). Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Λαρεντζάκης είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ανακοινώσει επίσης την συμφωνία με τον Χασάν Μάρτιν και τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Ο διεθνής γκαρντ επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα έπειτα από ένα διάλειμμα ενός χρόνου, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Μούρθια στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη που ήταν το ίνδαλμά του.

Πριν από την... ισπανική περιπέτειά του, φόρεσε κατά σειρά τη φανέλα του Ικάρου (2011-'13), του Άρη (2013-'14), του Κολοσσού (2014-'16) και της ΑΕΚ (2016-'19), με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του Basketball Champions League (2018), όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας (2018) και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου της FIBA (2019).

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα αποτελέσει ακόμη μία επιλογή στη γεμάτη, όπως διαφαίνεται, περιφέρεια των ερυθρολεύκων, η οποία την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Κι αυτό γιατί πέραν του 26χρονου γκαρντ, στο ρόστερ θα παραμείνει ο Βασίλης Σπανούλης (εκκρεμεί η ανακοίνωση), ενώ στο "1" και το "2" θα προστεθούν εν καιρώ ο Κώστας Σλούκας (έχει ήδη συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο), ο Τσαρλς Τζένκινς (έχει ολοκληρωθεί η απόκτησή του) και ο Άαρον Χάρισον (κι αυτός είναι "τελειωμένος" εδώ και μέρες).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο 27χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Λαρεντζάκης ξέρει ότι μπορεί να παίζει δίπλα στον Σπανούλη την επόμενη σεζόν
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ