ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές: Εκτος σκόρερ στη EuroLeague ο Πρίντεζης

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague είναι πλέον ο Γιώργος Πρίντεζης, τρίτος ανάμεσα στους παίκτες που αγωνίζονταν ή συνεχίζουν να αγωνίζονται στις θέσεις των ψηλών. Δείτε ποιον κυνηγά για την πέμπτη θέση.

Το βράδυ που ο Ολυμπιακός "καιγόταν" για τη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές ώστε να μείνει στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της EuroLeague 2018/19, ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε ένα ακόμη πολύ σημαντικό milestone στην καριέρα του στη διοργάνωση.

Με τους 10 πόντους που έβαλε απέναντι στους Τούρκους (5/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα), ο διεθνής πάουερ φόργουορντ ανέβηκε στην έκτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague, καθώς άφησε πίσω του τον Μάρκους Μπράουν που έκανε σπουδαία καριέρα στις Μπένετον Τρεβίζο, Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουνικάχα Μάλαγα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζάλγκιρις Κάουνας.

Ο Πρίντεζης έχει πλέον 2743 πόντους και μπροστά του μόνο τους Μίλος Τεόντοσιτς (2807, θα τον ξεπεράσει σε πέντε-έξι αγώνες), Παούλιους Γιανκούνας (2915), Φελίπε Ρέγιες (2957), Βασίλη Σπανούλη (3867), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (4152), είναι δηλαδή ο τρίτος κορυφαίος ψηλός σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης!

Το double-double του "Πριντ" απέναντι στην Αναντολού Εφές ήταν το μόλις ένατο της καριέρας του σε 266 αγώνες, ενώ ήταν το δεύτερο φετινό του σε 12 ματς. Συνολικά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ο 8ος ριμπάουντερ στην ιστορία της EuroLeague πίσω από τους Φελίπε Ρέγιες, Παούλιους Γιανκούνας, Γιάννη Μπουρούση, Άντε Τόμιτς, Μιρσάντ Τουρκσάν, Κερέμ Γκονλούμ και Ντέιβιντ Άντερσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ