EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Αίτημα στην EuroLeague για αναβολή ή αλλαγή έδρας με Αρμάνι Μιλάνο

Ολυμπιακός: Αίτημα στην EuroLeague για αναβολή ή αλλαγή έδρας με Αρμάνι Μιλάνο
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός απέστειλε αίτημα στην EuroLeague για αναβολή ή αλλαγή έδρας του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, μετά την απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Μετά την απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία (συμπεριλαμβανομένου του Μιλάνο), δημιουργήθηκε σημαντικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να πετάξουν για τη Λομβαρδία, ή άλλες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας, κάτι που καθιστούσε προβληματική τη μετακίνησή τους στη γειτονική χώρα.

Γι αυτόν τον λόγο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε αίτημα στην EuroLeague, ζητώντας την αναβολή ή την αλλαγή έδρας της αναμέτρησης, προτείνοντας τη Ρώμη και τη Γένοβα ως εναλλακτικές έδρες, όπως επίσης άλλη χώρα. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν ότι σε αυτή την περίπτωση η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Θυμίζουμε πως αυθημερόν για την Ιταλία είχε πετάξει κι η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη εβδομάδα ( κατόπιν απόφασης της διοίκησης της ισπανικής ομάδας), με τη δική της αναμέτρηση να διεξάγεται βέβαια στο Mediolanum Forum δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ