EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Αφησε ελεύθερο τον Όγκουστιν Ρούμπιτ, ανακοινώνεται ο Ζαν Σαρλ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Όγκουστιν Ρούμπιτ, έμεινε ελεύθερος, καθώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν. Τη θέση του θα πάρει ο Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Σε αναζήτηση νέας μπασκετικής στέγης βρίσκεται πλέον ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, καθώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι "ερυθρόλευκοι" βεβαίως έχουν ήδη κάνει τo... κουμάντo τους, για να καλύψουν το κενό του στη φροντ λάιν με τον Γάλλο, Λιβιό Ζαν Σαρλ, να είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Παράλληλα άμεσα αναμένεται να τελειώσει και το θέμα με τον Σάσα Βεζένκοβ με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι από τη στιγμή που έφυγε ο Ρούμπιτ, δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλην της παραμονής του 25χρονου φόργουορντ, ο οποίος βρίσκεται στην τελική φάση των συζητήσεων.

Ο Ρούμπιτ είχε φέτος στη EuroLeague 6 πόντους (61.5% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα, 82.2% στις βολές) και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο παίζοντας 15:17 ανά αγώνα. Με την παρουσία στην άκρη του πάγκου του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτιώθηκε αισθητά αποκτώντας συγκεκριμένο ρόλο, αλλά γενικότερα η απόδοσή του παρουσίασε αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ