EUROLEAGUE

Οι Αγγελόπουλοι αποκάλυψαν την κίνηση τους που γύρισε το ματς

Οι Αγγελόπουλοι αποκάλυψαν την κίνηση τους που γύρισε το ματς

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πανευτυχείς με την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό και στις δηλώσεις τους... αποκάλυψαν την κίνηση-ματ που έκαναν ώστε να γυρίσει το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο (VIDEO).

Λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να προκρίνεται στον τελικό, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν απολαυστικοί και στις δηλώσεις τους είχαν κέφια. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν την κίνηση-ματ που έκαναν στο τρίτο δεκάλεπτο για να γυρίσει το ματς. Ποια ήταν αυτή; Άλλαξαν θέσεις και έκατσαν όπως στον τελικό του 2012, στο ίδιο γήπεδο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τα συναισθήματα του όταν ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ: "Αγωνία μεγάλη. Αναλύσεις κάποιων λαθών που έγιναν από όλους. Και είχαμε πίστη πως θα κερδίσουμε. Παρά την αγωνία που είχαμε και τα καταφέραμε. Μοναδικές στιγμές.

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος σχολίασε πως: "Παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο μας κράτησαν στο παιχνίδι και μετά στο τέλος ανέλαβαν οι γνωστοί. Αν δεν ήταν όλοι οι παίκτες μαζί, ο καθένας, με ένα ριμπάουντ, με ένα σουτ, δεν θα το είχαμε καταφέρει αυτό.

Επίσης, σημαντικό, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλάξε λίγο τις θέσεις, κάτσαμε σε θέσεις 2012, γιατί ήταν ένα από τα λάθη μας. Κάπου εκεί μείωσαμε στο -4. Οπότε ήμασταν σε καλό δρόμο εκεί. Υπάρχει πίστη και φλόγα από όλους τους παίκτες. Και από τους νέους, αλλά και από τους παλιούς. Είναι όλοι διψασμένοι. Αυτό δεν το βρίσκεις, όσα εκατομμύρια μπάτζετ και αν έχεις. Μιλήσαμε τόσο με τον Κάιλ, όσο και με τον Μίλος. Έχουν σεβασμό και ευγνωμοσύνη για αυτά που έζησαν στον Ολυμπιακό. Πάμε να το πάρουμε στον τελικό, αυτό είπε και ο κόουτς στα αποδυτήρια".

Ακολούθως ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε πως: "Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, είναι οικογένεια. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δεν είναι ένας, είναι ομάδα. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Πάμε να το πάρουμε".

Παρακολουθήστε σε VIDEO τις δηλώσεις των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ