EUROLEAGUE

Οδεύει για Sold out για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Οδεύει για Sold out για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η κίνηση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods για την 16η αγωνιστική της EuroLeague είναι εντυπωσιακή, προαναγγέλλοντας sold out!

Έτοιμος για δεύτερο σερί sold out στην EuroLeague βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Μερικές ημέρες μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για την 15η αγωνιστική της διοργάνωσης, οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται ότι θα δουν γεμάτο το ΣΕΦ και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 16 αγωνιστική (1η του δεύτερου γύρου) της EuroLeague, κάτι που προανήγγειλαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Προ των πυλών είναι το sold out στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS. Και αυτό γιατί οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να… εξαφανίσουν τα εισιτήρια.

Από το πρωί της Δευτέρας (2/1/2017), εκατοντάδες φίλοι του Θρύλου έχουν σχηματίσει ουρές έξω από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και σε λίγες ώρες, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο.

Πρόκειται για τη δεύτερη μέρα του χρόνου, η αναμονή είναι μεγάλη λόγω των εκατοντάδων ανθρώπων που έχουν συρρεύσει για να προμηθευτούν εισιτήριο, αλλά ουδείς παραπονιέται και όλοι αναμένουν με τεράστια αγωνία να πάρουν τα… μαγικά χαρτάκια στα χέρια τους. Η τρέλα των φίλων του Θρύλου είναι μεγάλη.

Όλα έτοιμα για sold out…"

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ