EUROLEAGUE

Ο χορός του Παπανικολάου και η αποθέωση του... Παπαπαπαπαπέτρου!

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου βρέθηκαν στο FanZone της EuroLeague γνωρίζοντας την αποθέωση, με τον πρώτο να χορεύει έπειτα από καλάθι που σημείωσε σε μπασκέτα ύψους 5 μέτρων!

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στο FanZone της EuroLeague, που διεξάγεται σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο "Marmara Forum", δείχνοντας αμφότεροι διάθεση.

Μόνο σαν αγγαρεία δεν είδαν αυτό το γεγονός οι δύο διεθνείς φόργουορντ, οι οποίοι έπαιξαν μαζί με τα παιδιά και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, ενώ συμμετείχαν και σε διάφορα events. Ένα από αυτά ήταν να προσπαθήσουν να ευστοχήσουν σε μπασκέτα ύψους 5 μέτρων, με τον Παπανικολάου να βρίσκει τον στόχο και να χορεύει στην συνέχεια!

Δείτε τα δύο σχετικά VIDEO, όπου στο δεύτερο ένας Τούρκος θαυμαστής ευχαριστεί τον Παπαπέτρου που στάθηκε μαζί του για μία φωτογραφία, φωνάζοντάς του "thank you papapapapapapa" από τον ενθουσιασμό του:


TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ