EUROLEAGUE

Ο Στρέλνιεκς δίδαξε την τέχνη του σουτ

Ο Στρέλνιεκς δίδαξε την τέχνη του σουτ
OLYMPIACOS BC

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έδωσε το "παρών" στο χριστουγεννιάτικο καμπ των Aκαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και δίδαξε στους μικρούς αθλητές τα μυστικά του σουτ.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς το πρωί της Τετάρτης (27/12) βρέθηκε στο ΣΕΦ, όπου μύησε τα παιδιά που συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο camp του Ολυμπιακού στην τέχνη του σουτ.

Ο 28χρονος γκαρντ απάντησε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ και προέτρεψε τους μικρούς αθλητές να ακολουθούν πάντα τις συμβουλές των δασκάλων και των προπονητών τους.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 27/12/2017 στο χριστουγεννιάτικο καμπ των Aκαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και δίδαξε τα παιδιά την τέχνη του σουτ.

Ο Λετονός γκαρντ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών και στη συνέχεια τους εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εκείνος διδάχτηκε, όταν ήταν στην ηλικία τους, την τέχνη του σουτ.

Ο Στρέλνιεκς δίδαξε την τέχνη του σουτ
OLYMPIACOS BC

"Στη Λετονία, πρώτα σε μαθαίνουν να σουτάρεις και μετά όλα τα υπόλοιπα", είπε χαμογελώντας ο γκαρντ των Πειραιωτών για να συνεχίσει λέγοντας πως: "το πιο σημαντικό είναι να ακούτε τους προπονητές σας. Και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σας, θεωρούσα πως πολλά από όσα μου έλεγαν δεν θα μου χρειάζονταν, αλλά έκανα τεράστιο λάθος. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως το να γνωρίζεις τα βασικά του αθλήματος, είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Στο τέλος, ο Στρέλνιεκς έδωσε και μια συμβουλή στα παιδιά. "Να ακούτε τους προπονητές σας στην προπόνηση και τους δασκάλους σας στο σχολείο. Αυτοί ξέρουν καλύτερα πώς να σας καθοδηγήσουν και να σας κάνουν καλύτερους. Εμπιστευτείτε τους".

Photo Credits: Olympiacos BC

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ