EUROLEAGUE

Προπονήθηκε ο Σπανούλης και φουλάρει για Βαλένθια

Προπονήθηκε ο Σπανούλης και φουλάρει για Βαλένθια

Ο Σπανούλης μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και φουλάρει για να παίξει με Βαλένθια (30/11) Ξεκούραση για Μάντζαρη, παρέμεινε εκτός λόγω τενοντίτιδας ο Μιλουτίνοβ, όπως και ο Αγραβάνης.

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (23/11, 21.45), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague, με το ρεκόρ των Πειραιωτών στην διοργάνωση να είναι 6-2.

Αμφίβολοι ενόψει Μιλάνο οι Αγραβάνης και Μιλουτίνοβ

Εκτός έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (δεν έπαιξε με Κολοσσό στην Ρόδο), ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Η συμμετοχή του Σέρβου σέντερ επί ιταλικού εδάφους χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έμεινε εκτός, κυρίως για να ξεκουραστεί, καθώς τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του (κάκωση πρώτου μεταταρσίου άκρου ποδός) και παίζει με ενέσεις. Θα δώσει κανονικά το "παρών" στο ματς κόντρα στη Μιλάνο.

Εκτός παρέμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος) και η συμμετοχή του είναι επίσης αμφίβολη ενόψει Αρμάνι Μιλάνο.

Θα το παλέψει ώστε να παίξει με Βαλένθια στις 30 Νοεμβρίου

Αντίθετα, σε ρυθμούς προπόνησης με την ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο 35χρονος γκαρντ έλαβε μέρος στο πρόγραμμα, αλλά όχι στο κομμάτι των επαφών (και στο εσωτερικό διπλό). Όπως σας έχουμε αναφέρει στο Sport24.gr, έχει τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών θα ανεβάσει στροφές και θα φουλάρει ώστε να δώσει το "παρών" στο ματς της 30ης Νοεμβρίου στη Βαλένθια (για την 10η αγωνιστική της EuroLeague). Αυτός είναι ο στόχος. Αν δεν τα καταφέρει, θα τον δούμε να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο στο ΣΕΦ στις 3 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα.

Στο Sport24.gr σας είχαμε αναλύσει τα δεδομένα με τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη (οστεοχονδριτιδας κνημιαίου κυρτώματος στο αριστερό γόνατο), ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΓΣΛ στην Λάρισα, στις 4 Οκτωβρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ